Mød vores medarbejdere

Mogens

Mogens har 28 års erfaring i gasmotor branchen, de sidste 11 år har han haft Jysk Maskin Flyt med speciale indenfor kraftvarme. I 9 år har Mogens været servicetekniker hos GE-Jenbacher. De sidste 11 år har han specialiseret sig i havari og bakseopgaver.

Formand Teddy

Teddy har 22 års erfaring i gasmotor branchen har været 8 år hos GE-Jenbacher og 25 års erfaring som reparatør i gartneri.Teddy har været ansat i Jysk Maskin Flyt i 11 år og har speciale med baksning problemløsning motorrenovering samt er formand for de ansatte.

John

John er ansat som montør og baksemand i JMF A/S. Han har arbejdet 25 år som skiltetekniker, har 5,5 års erfaring som lageransvarlig med flytning af servere, kopimaskiner og hvidevarer. John har været teamleder ved DSV i 3 år.

Dennis

Dennis har 20 års erfaring i reperation af motorer og 6,5 års erfaring med baksning af maskiner Dennis har været reperatør på gartneri og passet varmecentral med kul gas og motorinstalationer. Dennis har speciale i adskillelse og nedbrydning samt troubleshooting.

Kim

Kim har været ansat som arbejdsdreng derefter en uddannelse som tømre for derefter at komme tilbage og fortsætte hos Jysk Maskin Flyt som montør ,Kim har 3 års erfaring i baksefaget. Kim har speciale indenfor adskillelse samt afdækning og har en god allround viden.

Preben

Preben har 16 års erfaring med entreprenør branchen og 8 års erfaring med smede faget Preben har været ansat i Jysk Maskin Flyt i 10,5 år og har speciale i nedbrydning og entrapanørarbejde.

Rudi

Rudi har 7 års erfaring som klejnsmed og 7 år med bakseerfaring Rudi er specialiceret som montør men arbejder for det meste sammen med Preben hvor de løser entrepanør opgaverne.

Michael

Michael har 15 års erfaring med landbrugsmaskiner og med speciale i dæk hjul og løft Michael har 4 års erfaring i baksning og som montør hos Jysk Maskin Flyt.

Leif

Leif har 3 års erfaring som maskinarbejder og 29 års erfaring med kran og blokvognskørsel. Ligeledes specialiseret i bakseopgaver.

Preben

Preben har 20 års erfaring med kran og blokvognskørsel.